Amb 'P' de Pòrtula

divendres, 28 d’octubre del 2016

RN - IOGURT DE SOIA

›
Ingredients - Llet de soia - Ferment làctic - Sucre o edulcorant (opcional) - (Es molt senzill, però necessitam una iogurtera) ...
dijous, 27 d’octubre del 2016

RN - ESCUDELLA DE TARDOR

›
Ingredients Pel brou: Ossos de vedella 1/2 gallina 1 os de pernil 3 patates 1 ceba 1 porro 1 pastanaga 1 nap 1 xirivia Per la ...
dimarts, 25 d’octubre del 2016

RN - DOLÇ DE LLET

›
Ingredients 2 pots de llet condensada Elaboració - Encalenteix el forn a uns 200 graus - Aboca la llet condensada ...
dimecres, 8 de febrer del 2012

RS - ORELLANES

›
Ingredients : 1 ou 125 g de saïm fos al foc 125 g de llet tèbia 20 g d'anís dolç 400 g de farina fluixa (i un poc més per enfarin...
dimecres, 1 de febrer del 2012

RS - COCA DE IOGURT

›
Ingredients: 1 iogurt grec 1 mesura del tassó de iogurt d'oli de gira-sol 2 mesures ben plenes de sucre 3 mesures de farina ( i u...
dimecres, 25 de gener del 2012

RS - PATATES DUQUESSA

›
Ingredients per a 6 persones: 1 quilo de patates 100 g de mantega 3 vermells d'ou sal Preparació: Pelau les patates i tallau-les a ...
1 comentari:
dimecres, 18 de gener del 2012

RS - PASTISSETS FULLATS DE TARONJA

›
Ingredients: -100 g de mantega reblanida -100 g de mantega en un bloc a temperatura ambient (o freda, si és l'estiu) -100 g de saïm...
dimecres, 14 de desembre del 2011

RS - TAMBOR D'AMETLLA

›
Ingredients: 500 g d'ametles torrades i pelades 500 g de sucre 1 cullerada d'aigua 1 llimona grossa un poc d'oli de gira-...
dimecres, 23 de novembre del 2011

RS - CUSCÚS

›
Ingredients per a 4 persones: 500 g de carn de xot (preferiblement de la cuixa) a daus 2 cebes mitjanes 2 tomàtigues mitjanes 1 carabassó ...
dimecres, 16 de novembre del 2011

RS - ARRÒS A LA MILANESA

›
Ingredients per a 4 persones : -400 g d'arròs -1 ceba petita -1 copa de vi blanc sec -50 g de mantega per sofregir l'arròs -...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Qui som...

La meva foto
Amb P de Pòrtula
Amigues i amics de Pòrtula -informatiu de Marratxí, ara en versió radiofònica i al blog- parlant, comentant, informant, cercant, recopilant sobre temes de Música, gastronomia i cuina, retalls forans i qüestions marratxineres... entre d'altres mil possibilitats...
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.