Ingredients:
.250 gr. de macarrons
.Aigua
.Sal
Per a la salsa:
.150 gr. de bacallà esmicolat
.1 ceba mitjancera
.250 gr. de tomàtiga madura
.Oli
.Pebre bo
.Un all
.Julivert (dues o tres branquetes)
Elaboració:
Dessalau el bacallà durant 24 h. canviant l'aigua vàries vegades.
Bulliu els macarrons dins l'aigua amb una pols de sal. Millor que els deixeu 'al dente'. En estar, els escorreu i reservau.
Sofregiu la ceba dins una greixonera i quan estigui transparent li afegiu la tomàtiga capolada.
Quan estigui a mig fer li afegiu el bacallà i deixau que la salsa acabi de coure.
Abans de servir mesclau els macarrons dins la salsa i per damunt hi posau una picada d'all i julivert.
(Receptes anònimes adaptades, RN-11, 31 V 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de pasta
Vegeu
receptari d'altres plats de peix
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada