Ingredients:
.Figues (poden ser figues flors o de qualsevol casta, però han de ser maduretes)
.Pernil salat tallat en rodanxes molt primes.
.Llenques de formatge parmesà.
.Oli d'oliva (millor verge)
Preparació:
Tallau les figues en rodanxes no gaire gruixades i col.locau-les en un plat o en una safata plana
de manera que cobreixin tot el fons, formant una sola capa.
Ruixeu-les amb l'oli.
Feis trossets de les rodanxes de pernil amb els dits i componeu-les per damunt les figues.
Col.locau les llenques de parmesà per damunt i ja està llest el plat.
(Recepta de la Setmana, RS-9, 4 VIII 08)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada