Ingredients (per a 2/3 persones):
-150 grs. de cuscús cru
-1 llimona
-1 tasseta petita d’oli
-Una picada de julivert i all tallats molt petits
-Un trempó preparat al vostre gust (també s’hi pot posar lletuga, si us agrada més)
-Una grapada de panses
-Comí
Preparació:
Primer de tot mesclau el cuscús amb el suc de mitja llimona, la tasseta d’oli i la picada d’all i julivert. Remenau amb una cullera de fusta i deixau reposar aquesta mescla durant 30 minuts.
Passat aquest temps, preparau el trempó amb sal i oli al vostre gust. Afegiu-hi les panses i el comí i regau-lo amb el suc de l’altra mitja llimona.
Mesclau les dues preparacions i ja està llest per consumir.
Recepta aportada per Daniel Sánchez, de Valldemossa
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-25, 28 VI 09)
(c) Daniel Sánchez
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada