Ingredients (per a 4 persones):
-1 manadet de cucuis (la trompa o espiga dels alls)
-6 ous
-Oli d'oliva
-2 patates (opcional)
Elaboració:
Rentau els cucuis i llevau-los el capollet. Trossejau-los ben petit.
Posau la pella amb l'oli a poc foc, sofregiu els cucuis.
Rompeu els ous i bateu-los. Afegiu-los al sofregit i feis la truita.
Si voleu canviar el gust hi podeu posar patata, una vegada pelada, neta i trossejada. En aquest cas, abans de fregir-la heu de treure els cucuis i afegir-los juntament amb els ous batuts quan la patata sigui cuita.
Ho podeu acompanyar d'una ensalada de lletuga i tomàtiga
Recepta aportada per Clotilde González Ballester, de Llucmajor, que ho aprengué de sa mare, ho ha vist tota la vida, i ho considera un menjar molt mallorquí
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-15, 7 VI 09)
(c) Clotilde González Ballester
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada