Ingredients:
-1 kg. de carxofes
-500 gr. de faves tendres
-2 patates grossetes
-2 alls
-Oli, sal, pebre bo
Preparació:
Llevau les fulles més dures de les carxofes, tallau les puntes i la tija, xapau-les en quatre i posau-les dins aigua amb llimona.
Llevau els fils i les puntes als canons de les faves i xapau-les en trossos no massa grossos. Passau-les per aigua i reservau-les.
Pelau les patates i les xapau en trossos mitjancers. Posau-les dins aigua.
Posau carxofes i faves dins una olla amb un poc i deixau que bullin una bona estona. En ésser cuit feis-ho degotar i reservau-ho.
Dins una pella amb oli fregiu les patates i retirau-les quan siguin daurades.
Llevau part de l'oli deixant únicament que cobreixi la base de la pella. Capolau un all i sofregiu-lo. En estar a punt afegiu-hi les carxofes, les faves i les patates. Sofregiu-ho tot alguns minuts, salpebrau i serviu-ho ben calent.
(Receptes anònimes adaptades, RN-16, 15 VI 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada