Ingredients (per a 4 persones):
-1 kg de cogombres
-2 alls
-Una capsa petita de nata líquida (200 ml)
-1 iogurt natural
-1/2 l. de brou de verdures
-Unes gotes de vinagre de sidra
-Una branca de menta
Preparació:
Pelau el cogombre i rallau-lo de manera que pogueu recollir el suc. Deixau-lo reposar almenys una hora amb un poc de sal.
Ara, mesclau el cogombre amb tots els demés ingredients, excepte la menta, i capolau-ho.
Posau la mescla a la gelera i deixau-la refredar un parell d'hores.
A l'hora de servir hi afegiu la menta capolada.
(Receptes anònimes adaptades, RN-18, 19 VI 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada