Ingredients:
-Dos bistecs de llom o dues pitreres d’indiot
-Xampinyons
-Farina
-Ceba
-Juevert
-Llet
-Oli
-Sal de règim
Elaboració:
Dins una greixonera amb una cullerada d’oli sofregiu la ceba picada i tiretes de xampinyons, li donau unes voltes i abocau-hi un tassonet de llet i sal de règim.
A part pasau per la pella els bistecs enfarinoats, afegiu-ho dins la greixonera del sofregit i li dau un bullet a fi que s’espessesca un poc
A l’hora de servir ho espolsau de juevert capolat i s’acompanya d’una llesqueta de pa moreno.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm 301, primavera 2007. RP-7)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de carn
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada