
Ingredients:
De la pasta:
.140 grs. de saïm fos (però no calent).
.130 grs. d'oli d'oliva.
.140 grs. de suc de taronja (colat).
.150 grs. de llet.
.3 vermells d'ou.
.800 grs. de farina fluixa (aproximadament).
Del farciment:
.1 quilo de carn de xot sense os i feta trossos (preferiblement de la cuixa o del braç).
.1 quilo de pèsols (poden ser congelats, però els heu de descongelar prèviament a temperatura ambient).
.100 grs. de sobrassada feta trossets petits.
.50 grs. de xulla feta trossos molt petits.
.Sal, pebre bo i oli d'oliva per adobar la carn i els pèsols.
Necessitareu també paper sulfuritzat (de ceba). N'heu de tallar quadradets de la mida que voleu que siguin les panades. Aquests us serviran de base per donar-los forma i perquè no s'aferrin a la llauna en coure-les.
Preparació:
Per fer la pasta, posau dins un ribell el saïm, l'oli, la llet, el suc de taronja i els tres vermells d'ou i mesclau aquests ingredients amb les mans. Anau afegint la farina a mesura que se la beu. Si els ous que heu fet servir són molt grossos, potser necessitareu posar-hi un poc més de farina. Si són de mida mitjana, els 800 grs. faran la mesura correcta. En qualsevol cas, no incorporeu mai la farina tota d'un cop; feu-ho poc a poc.



(Recepta de la Setmana, RS-46, 8 IV 09)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de carn
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada