Ingredients:
-Per 1 litre de llet
-4 o 5 cullerades de sucre
-1/4 d'ametlla (pot ser crua o prèviament torrada)
-1 culleradeta de canyella en pols
-1 tassó d'aigua
Preparació:
Mesclau tots els ingredients. Posau-ho a bullir i rectificau de sucre si importa.
Un cop bullit posau-ho a refredar dins la gelera.
L'endemà posau la mescla dins la bomba i anau remenant perquè qualli sense congelar-se.
Recepta aportada per un grup de persones que col·laboren amb la Parròquia del Carme per tal de replegar fons per a la reforma de l'església.
Vos pregaríem que, mentre hi hagi
festes o celebracions on aquesta comissió hi tengui parada, aneu a cercar el seu gelat, que és molt bo i té una evident finalitat social.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-32, 18 VII 09)
(c) Comissió de gelateres del Carme, Pòrtol
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de dolç
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada