Ingredients (per a 4 persones):
-800 gr. de bacallà fresc
-12 llagostins
-8 musclos
-1/2 tassó de vi blanc
-Oli, sal, pebre bo
-Julivert
Per a la salsa:
-1 ceba
-2 tomàtigues madures
-2 pastenagues
-2 porros
-2 culleradetes de pebre bord
-Estragó
-1 copeta de conyac
-Julivert
-Oli, sal
Preparació:
Coeu els musclos en aigua i vi blanc. Reservau-los i també el brou.
Per fer la salsa, dins una greixonera amb oli sofregiu totes les verdures capolades i també el julivert. Salpebrau.
A part, sofregiu els caps capolats dels llagostins i afegiu-hi l'estragó i el pebre bord, remullau-ho amb el conyac i flambejau-ho.
Afegiu el flambejat a la verdura. Deixau-ho que cogui 5 minuts, capolau-ho i passau-ho pel colador xinès. Reservau-ho.
Saltejau el bacallà i els llagostins pelats, tot salpebrat.
Serviu el bacallà i els llagostins dins una palangana amb el fons cubert de salsa de marisc. Decorau-ho amb julivert capolat i amb els musclos.
Posau la resta de la salsa dins una salsera per acompanyament.
(Receptes anònimes adaptades, RN-30, 23 VII 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de peix
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada