Ingredients (per a 2 persones):
-500 gr. de llom de porc
-2 tassons de brou de pollastre
-1 tassó de vi blanc
-Alfabeguera
-Farigola
-Orenga
-Romaní
-Sal, pebre bo
Preparació:
Netejau el llom de l'excés de greix que pugui tenir. Llevau-ho amb un ganivet, molt curosament.
Salpebrau la carn.
Enceneu el forn i posau-lo a 180º.
Dins una palangana posau-hi el llom i tirau-hi per damunt el brou i el vi blanc.
Afegiu-hi les herbes en la mesura que vos agradin els diferents gusts, però no convé abusar-ne.
Quan el forn està calent ficau-hi la palangana amb un paper d'alumini per evitar que es cremi per damunt. Ho tendrem devers una hora a dintre, però li anirem afegint un poc de brou amb un cullerot.
Quan faltin 15 minuts per treure la carn retirau el paper d'alumini i aconseguireu que quedi daurada.
S'ha de menjar calent. Pot anar acompanyat d'enciam i/o algun tipus de patata o puré.
(Receptes anònimes adaptades, RN-29, 20 VII 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de carn
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada