Ingredients:
-Un quart de quilo de farina
-Un quart de quilo de sucre
-Tres ous
-Albercocs xapats per la meitat i separats dels pinyols
-Mig tassó de llet
-Mig tassó d’oli
-Canyella en pols
-Llevat
-Sucre en pols
Preparació:
Bateu els ous, blanc i vermell, dins una plata.
A continuació afegiu-hi el sucre, la llet i l’oli, tot ben remenat.
Anau mesclant la farina, a poc a poc, juntament amb el llevat.
Per una altra banda, agafau els albercocs xapats, els anau ensucrant per damunt i posau-hi sobre un poc de canyella en pols.
Seguidament untau un motlo amb oli o saïm, li esteneu la pasta i repartiu-hi les tallades d’albercoc, quantes més millor.
Ho enfornau, cuidant que no es cremi i, a l’hora de servir, espolsau-hi un poc de sucre.
Es pot acompanyar d’una bolla de gelat.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 296, V-VI 2006. RP-21)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de dolç
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada