Ingredients:
-Un conill
-Quatre taronges
-Alls
-Pinyons
-Pebrebò
-Un tassó de vi sec
-Aigua, oli, sal
-Ametles (opcional)
Preparació:
Feis trossos el conill i, dins una pella amb oli i sal, els sofregiu amb alls fins que siguin daurats.
A continuació, ho posau dins una greixonera amb un tassó de vi sec i un d’aigua i deixau que bulli un poc.
A part pelau les taronges i feis-les tallades redones.
Afegiu la taronja a la greixonera i sacsau-ho per que quedi ben repartit, si veis que és espès podeu abocar-hi un poc d’aigua o de brou..
Per damunt repartiu-hi pinyons i deixau que la taronja es vagi esflorant.
Tastau com està bé de sal i si veis que el brou és un poc amarg per mor de les taronges mesclau-hi un poc de sucre.
Si vos agrada, també li podeu fer una picada d’ametles i la salsa serà més espessa.
S’acompanya de puré de patata.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 295, IV 2006. RP-20)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de carn
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada