Ingredients:
-Quatre melicotons
-Gambes bullides
-Tronquets de mar
-Peix bullit
-Lletuga
-Maonesa
-Pebrebò, sal
Preparació:
Pelau i xapau els melicotons, els buidau un poquet i componeu-los dins un plat gran.
A part bulliu un tros de peix i després l’esmicolau. Pelau les gambes bullides i les feis trossets. També trossejau els tronquets de mar.
Ho mesclau tot amb pebrebò, maonesa i sal.
A continuació, ompliu els melicotons i, dins el plat, adornau-ho de lletuga tallada petitona.
S’acompanya d’unes olives pansides.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 297, IX-X 2006. RP-18)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada