Ingredients (per a 4 persones):
-1 Kg de rajada
-Un tros de la part blanca d'un porro
-1 lletuga morada
-Aigua, sal, pebre bo
-Cogombres petits per decorar
Per a la salsa vinagreta:
-2 cullerades d'oli d'oliva
-1 cullerada de vinagre de sidra
-1 culleradeta de mostassa
-Julivert picat
-1 tomàtiga
-1 cogombre petit
Preparació:
Netejau la rajada, trossejau-la i la posau dins una olla amb aigua i un poc de sal juntament amb el blanc del porro durant uns 8 minuts, aproximadament. Escorreu-la i reservau. Millor si ho podeu mantenir un poc calent.
Feis la salsa vinagreta amb la tomàtiga molt capolada, el cogombret també capolat, oli, vinagre, julivert, sal i mostassa.
Dins una palangana per servir posau-hi algunes fulles de lletuga tallades petit. Col·locau la rajada damunt les fulles de lletuga i trempau-ho amb la salsa.
Finalment, decorau-ho amb els cogombrets.
(Receptes anònimes adaptades, RN-35, 5 VIII 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de peix
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada