Ingredients:
-Carxofes
-Gambes
-Ceba
-Ou bullit
-All
-Farina
-Juevert
-Oli, sal de règim
Preparació:
Feis netes les carxofes i bulliu-les un poc amb aigua i sal.
Ho colau i quan les carxofes estiguin fredes buidau-les i capolau la polpa que heu tret.
A part amb un poc d’oli feis un sofregit de ceba, all, juevert i les gambes trossejades.
Mesclau la popa al sofregit amb un poc de farina i aigua, que quedi espès i afegiu-hi ou bullit fet trossets petits.
A continuació ja podeu farcir les carxofes amb la pasta que heu feta.
Posau-les dins un plat que pugui anar al forn i les daurau un poc.
S’acompanya d’unes fulles de lletuga o de galetes d’oli.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 295, IV 2006. RP-24)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada