Ingredients:
-1 Kg. d'albercocs,
-700 o 800 grs. de sucre
Elaboració:
La nit abans els xapes en meitats. Si són molt grossos, jo els xap en quarts.
Poses el sucre pel damunt i els deixes reposar fins l'endemà.
Al dia següent posa'ls al foc i, just arrencar el bull, posa'ls dins un recipient de vidre, o duralex, tapats amb un paper de seda, i deixa'ls al sol i a la serena, durant 15 dies.
Passats aquests 15 dies, empota'ls, tapa'ls i dóna un bull als pots de 5 minuts.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-26, 4 VII 09)
(c) Antònia March
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de dolç
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada