Ingredients (per a 4 persones):
-4 rèmols de ració [rèmol = "rodaballo"]
-1 ceba grosseta
-1 tomàtiga
-1/2 tassó de vi blanc
-Safrà
-Oli d'oliva, sal, pebre bo
-Salsa de tomàtiga
Per a la salsa de tàperes:
-50 gr. de mantega
-4 culleradetes de tàperes
-1 o 2 llimones
-2 alls
-Julivert (opcional)
Preparació:
Posau els rèmols salpebrats sobre la planxa amb unes gotes d'oli i deixau-los 4 o 5 minuts per cada costat. Reservau-los.
Capolau la ceba i la tomàtiga. Sofregiu-ho a la pella amb oli i, en estar, afegiu-hi el safrà, la salsa de tomàtiga i el vi blanc. Que cogui alguns minuts.
Foneu la mantega dins la pella, afegiu-hi el suc de la llimona, les tàperes senceres i els alls capolats.
Emplatau de forma individual: la salsa del sofregit, abaix, llavors el rèmol i, a sobre, la salsa de tàperes. Si vos hi agrada, ho podeu decorar amb julivert capolat.
(Receptes anònimes adaptades, RN-23, 3 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de peix
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada