Ingredients:
-Carxofes
-Farina
-Un tros de llimona
-Una tomàtiga, preferiblement de ramellet
-Oli, sal, pebre bo
Preparació:
Tallau les carxofes en quatre trossos, salpebrau-les.
Arrebossau les carxofes amb farina. Sofregiu-les, únicament que quedin daurades. Retirau-les i col·locau-les dins l'olla on cuinareu la sopa. Afegiu-hi el tros de llimona i la tomàtiga pelada i trossejada. Posau-hi aigua fins a cobrir-ho tot.
Temps de cocció, 5 minuts.
Recepta aportada per Caty Garí, de Palma, que la va aprendre de sa mare. Recopilada per Vicenç Sastre.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-30, 13 VII 09)
(c) Caty Garí
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de sopa
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada