Ingredients (per a 4 persones):
-16 llagostins
-16 fulles de menta
-2 alls
-El suc de mitja llimona
-20 cl de crema de llet (o iogurt cremós)
-Oli, sal, pebre bo
Preparació:
Pelau els llagostins i reservau-los. A part, reservau les closques.
Netejau els alls i picau-los molt petits. Els mesclau amb els llagostins, el suc de llimona i l'oli d'oliva. Deixau aquesta maceració almenys mitja hora dins la gelera.
Sofregiu les closques dels llagostins dins una pella amb oli. En estar a punt ho passau pel colador xinès i ho mesclau amb la crema de llet o iogurt. Salpebrau i reservau.
Insertau els llagostins a les broquetes alternant-los amb les fulles de menta. Fregiu les broquetes damunt una planxa ben calenta.
Serviu les broquetes amb la salsa de crema dins una salsera.
(Receptes anònimes adaptades, RN-27, 14 VII 09)
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de crustacis
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada