Ingredients (per a 3 o 4 persones):
-3 o 4 grapades de llenties (millor "pardinya", petita)
-Pebre verd
-Pebre vermell
-Tàperes
-Alls
-Julivert
-Un ou dur, o dos
-Olives farcides
-Ceba
-Tomàtiga (pelada i sense llavors)
-Oli, vinagre sal, pebre bord
-Llorer
Preparació:
Cuinarem amb antelació 3 o 4 grapades de llenties, ben rentades. Les courem amb aigua freda, sal, llorer i un all sencer, prèviament reposades en aigua un parell d'hores. En 20-25 minuts són cuites.
En un recipient ample o fondo mesclarem les llenties amb tots els altres elements vegetals i l'ou bullit, tot tallat ben menut.
Ho tremparem amb l'oli, la sal, el vinagre i el pebre bord.
Recepta aportada per Maria Teresa Rovira, del barri La Guineueta, de Barcelona. Recopilada per Vicenç Sastre.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-36, 9 VIII 09)
(c) Maria Teresa Rovira
(c)
Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada