Ingredients:
-Carn de pollastre i xot
-Patata
-Mongeta
-Pastenagó
-Ceba
-2 alls
-Julivert
-1 ou
-Galeta picada
Preparació:
Separam la verdura i també triam la carn dels ossos.
Picam les coses aprofitables de carn i verdura ben picades i encara hi afegim els alls i el julivert.
Hi afegim un ou i ho remenam tot ben remenat i perquè s'espesseixi, una cullerada de galeta picada.
Dins una pella petita, amb prou oli, fregim les "pilotes" de bullit que, amb una cullera i una forqueta hem treballat en forma de croqueta i hem enfarinat amb galeta picada. Al cap d'un parell de minutets les giram i les escolam.
Recepta aportada per Catalina "Jordà", de Pòrtol. Recopilada per Vicenç Sastre.
Serveix per aprofitar les restes que ens puguin haver quedat d'un bullit.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-39, 30 VIII 09)
(c) Catalina Jordà
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats de carn
Vegeu
receptari d'altres plats de verdura
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
buy valium in canada buy valium no prescription online - buy valium online mastercard
ResponElimina