Ingredients (per a dues persones):
-2 pitreres d'ànnera
-400 gr. de cireres
-2 tassons de vi negre
-1 tassó de brou de carn
-Farina de blat de les Índies
Preparació:
Sofregeix les pitreres dins la pella.
A part, neteja i xapa les cireres i cou-les amb un poc més de l'aigua necessària perquè les tapi, que bullin 15 minuts. Cola el brou i reserva'l.
Quan la carn estigui feta, la retires. Al suc que queda dins la pella hi afegeixes el suc de les cireres, el vi i el brou de carn. Ho deixes reduir una bona estona.
Cinc minuts abans d'apagar el foc col·loques les pitreres dins el suc, a foc suau, i deixes que s'acabin de fer. Si cal espessir la salsa hi afegeixes un poc de farina de blat d'Índies.
Es tracta d'una recepta afrodisíaca, apta per a una vetllada especial, d'aquelles amb espelmes, Música suau i conversa a cau d'orella. Hom suposa que el vermell passió de les cireres encén els sentits i el desig; és el moment de comprovar-ho. Bon appétit!
(Receptes anònimes adaptades, RN-20, 25 VI 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu
receptari d'altres plats d'aus
Vegeu
repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la
col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada