dimecres, 16 de novembre del 2011

RS - ARRÒS A LA MILANESA




Ingredients per a 4 persones:
-400 g d'arròs
-1 ceba petita
-1 copa de vi blanc sec
-50 g de mantega per sofregir l'arròs
-mantega per acompanyar l'arròs en servir-lo
-1 litre de brou de vedella
-safrà en pols
-40 g de formatge parmesà


Preparació:
Pelau i picau la ceba. Posau una paella al foc amb la mantega. En haver-se fos, afegiu-hi l'arròs i sofregiu-lo fins que prengui un poc de color. Afegiu-hi el vi. Abocau-hi el brou bullent a poc a poc, a mesura que es va evaporant. Remenau enèrgicament l'arròs. Quan faltin 1 o 2 minuts per ser cuit l'arròs, afegiu-hi el safrà dissolt en ½ tassó d'aigua. A l'hora de servir-lo, acompanyau-lo amb el formatge ratllat i un poc més de mantega.

Nota:
Aquesta recepta, amb alguna variació, està extreta del bloc de Jaume Fàbrega Bona Vida.
http://lacomunidad.cadenaser.com/catalan-cooking/2011/7/22/arroz-la-milanesa-primer-
risotto