dimecres, 15 de juny del 2011

RS - ALETES DE POLLASTRE CRUIXENTS



Ingredients per a 4 persones:

16 aletes de pollastre xapades per la meitat
3 fulles de llorer
3 alls
sal
pebre bo
pebre bord coent
orenga
oli d'oliva

Preparació:

Adobau les aletes la nit anterior (o almenys sis hores abans de cuinar-les) amb el llorer
trossejat, la sal, el pebre bo i el pebre bord, els alls esclafats amb la pell, l'orenga i oli
d'oliva. Remenau la preparació amb les mans dues o tres vegades entre i entre perquè la
carn d'impregni dels sabors de l'adob de manera uniforme.

Posau una paella al foc amb oli abundant. Sofregiu les aletes al principi a foc viu fins que
es daurin pels dos costats. Llavors abaixau el foc al mínim i coeu-les així fins que siguin
tendres al tacte. Quan ja siguin cuites, apujau el foc al màxim i coeu-les per les dues
bandes fins que tenguin un color daurat fosc i siguin ben cruixents.

Serviu-les amb una bona ensalada.

1 comentari:

La Taula d'en Bernat ha dit...

Mmmm! Quina bona pinta aquestes aletes de pollastre. I de primer els spaghetti de més avall i ja tenim l'àpat complet!

Salutacions!
Anna