dijous, 25 de febrer del 2010

RS - PASTÍS D'ESPINACS, SALMÓ I FORMATGE PHILADELPHIA

Ingredients:

-1 tassó de llet
-75 grs. de mantega
-4 ous
-175 grs. de farina fluixa (normal)
-2 bosses d’espinacs frescs
-2 paquets de salmó fumat
-1 paquet de formatge Philadelphia


Preparació:

Primer de tot, preparau la pasta: posau la llet i la mantega dins un perol i escalfau la preparació fins que quasi bulli. En aquest moment, incorporau la farina de cop i remenau contínuament mentre es cou la pasta, fins que aquesta formi una bolla que es desferra de les parets del perol.

Retirau la pasta del foc. Separau els blancs dels ous dels vermells. Afegiu els vermells a la pasta i triturau el conjunt amb la batedora.

Bulliu els espinacs en aigua salada. Colau-los i espremeu-los bé de manera que amollin tota l’aigua. Pujau ara els blancs d’ou i incorporau-los, amb els espinacs, a la preparació anterior. Triturau el conjunt amb la batedora elèctrica.

Agafau una llauna de forn i folrau-la amb paper sulfuritzat. Abocau-hi la pasta i allisau-la amb una espàtula. Enceneu el forn a 180º i coeu-la fins que, punxant-la amb un escuradents, en surti eixut.
Per muntar el pastís, untau la pasta ja cuita (en calent) amb el formatge Philadelphia. Col·locau-hi per damunt el salmó i enrotllau-la. Guardau a la gelera dues hores i tallau el pastís en rodanxes.

(Recepta de la Setmana, RS-93, 23  II  2010)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes

1 comentari:

Anònim ha dit...

buy valium online valium for opiate withdrawal - buy valium in uk