-Patates
-Cebes
-Albergínies
-Carabassons
-Tomàtigues
-1 rodanxa de formatge de cabra d'un dit de gruix per persona
-Sal
Preparació:
Mentrestant, colau les patates i coeu-les al microones, sense afegir-hi líquid ni res, durant 8-10 minuts (depèn de la potència de l'aparell).
Torrau ara les tallades d'albergínia i les de carabassó (afegiu un raig d'oli sempre que sigui necessari, perquè no s'aferrin). Ara, torrau les de tomàtiga.
Per muntar els timbals, agafau una llauna de forn, folrau-la amb paper sulfuritzat. Col·locau-hi motlles com els de les fotografies, un per cada timbal que vulgueu cuinar (aquests motlles són cilíndrics; no tenen base). A baix de cada un, posau-hi una capa de patates. Ara, una d'albergínies. Damunt, una de ceba. Ara, una de carabassó i damunt aquesta, una de tomàtiga. Finalment, col·locau a sobre una rodanxa de formatge de cabra.
Enceneu el forn a 180º. En ser calent, enfornau la llauna i coeu els timbals durant uns 20 minuts, fins que el formatge es gratini. Treis la llauna del forn.
Ajudant-vos d'una espàtula o similar passada per davall els motlles, transportau-los d'un en un dins cada plat individual i després, amb molta cura perquè no es desmunti el timbal, llevau el motlle.
(Recepta de la Setmana, RS-96, 17 III 2010)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
2 comentaris:
Aquest plat fa mengera!
Estic content d'haver-vos trobar. A partir d'ara us seguiré des del meu blog (Rossejat), un blog d'un valencià que resideix a la Roqueta!
Enhorabona pel blog!
Hi buddy, your blog' s design is simple and clean and i like it. Your blog posts are superb. Please keep them coming. Greets!!!
Publica un comentari a l'entrada