-350 grs. de bolets variats (jo hi he posat gírgoles, boletus edulis, shiitake i xampinyons)
-un manat d'espàrrecs
-4 carxofes
-4 alls
-4 cullerades d'oli d'oliva
-sal
-pebre bo
-200 grs. d'espaguetis
Preparació:
Pelau els alls i laminau-los. Netejau els bolets i deixau-los degotar una estona dins un colador per eliminar l'aigua. Tallau-los a trossos regulars (si n'hi ha de petits, deixau-los sencers).
Netejau els espàrrecs i escaldau-los. Deixau-los degotar també una estona i tallau-los a trossos.
Eliminau les fulles exteriors de les carxofes. Tallau-los les puntes i feis trossos regulars dels cors.
Posau una pella al foc amb quatre cullerades d'oli d'oliva. Abocau-hi els bolets, els espàrrecs, les carxofes i els alls laminats. Sofregiu ho tot junt a foc viu, remenant de tant en tant perquè els alls no es cremin. En ser cuit, apagau el foc.
Coeu els espaguetis. Quan estiguin al dente colau-los i incorporau-los a la pella. Posau la pella al foc i coeu el conjunt a foc viu durant dos minuts, remenant bé perquè els espaguetis s'impregnin bé del sabor del sofregit. Serviu el plat ben calent.
(Recepta de la Setmana, RS-128, 3 XI 2010)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada