dimecres, 27 d’abril del 2011

RS - COCA DE CEBA

Ingredients:


De la pasta:
.1 tassonet d'oli d'oliva
.1 tassonet de cervesa Mahou Clásica
.un polsim de sal
.farina fluixa (la que prengui)


Del farciment
:
.4 cebes grosses
.sal
.un grapat de panses
.un grapat de pinyons
.oli d'oliva verge


Preparació:

Tallau les cebes a la juliana. Posau-les dins una pella sense res més i coeu-les un poc, al mínim i tapades, només fins que s'hagin reblanit un poc. Abocau-les dins un altre recipient i deixau-les refredar una mica. En haver refredat, trempau la ceba amb sal i oli.

Dins un recipient fondo, mesclau la cervesa amb l'oli. Afegiu-hi la sal i anau incorporant la farina fins que vegeu que la pasta es desferra de les mans i es manejable.
Untau una llauna amb oli o saïm i esteneu-hi la pasta, que ha de quedar molt primeta.

Programau el forn a 230º. Mentrestant, repartiu la ceba amb les mans damunt la pasta.

Distribuïu-hi els pinyons i les panses. Enfornau la coca quan el forn hagi arribat a la temperatura indicada i no abans. Col.locau la llauna a la part inferior si voleu que us quedi ben cruixent la base. Al cap de deu minuts, abaixau la temperatura a 200 i acabau de coure-la.