dimecres, 11 de maig del 2011

RS - PASTÍS DE FULLS AMB CABELL D'ÀNGEL

Ingredients:

2 plaques de pasta de fulls congelada estirada
1 pot de confitura de cabell d'àngel
sucre per empolvorar
un grapat de pinyons
1 tasseta de llet per pintar la superfície del pastís


 

Preparació:

Descongelau la pasta de fulls. Col·locau 1 de les de les planxes de pasta de manera que
cobreixi el fons i les parets d'una rostidora i sobresurti per les voreres.

Enceneu el forn a 220º.

Distribuïu la confitura uniformement damunt la base de pasta, de manera que arribi a tots
els costats. Cobriu-la ara amb l'altra planxa de pasta i lligau la amb la de la base amb les
mans banyades fent una espècie de cordó perquè no s'obri el pastís en coure.

Pintau la superfície del pastís amb la llet ajudant-vos d'un pinzell de cuina. Distribuïu-hi els
pinyons i empolvorau-la amb sucre.

En ser calent el forn, enfornau el pastís, tapat amb un paper d'alumini. Al cap de ½ hora,
reitrau el paper i acabau la cocció fins que vegeu que el pastís és cruixent de baix (provau
d'alçar-lo una mica amb una forqueta: no ha de ser moll, sinó ferm) i ha pres el color
daurat característic. Depenent del tipus de forn, pot trigar 20 o 30 minuts més.