dimecres, 25 de gener del 2012
RS - PATATES DUQUESSA
Ingredients per a 6 persones:
1 quilo de patates
3 vermells d'ou
sal
Preparació:
Pelau les patates i tallau-les a quarts. Bulliu-les. Quan siguin cuites, dolau-les i deixau-les refredar una estona.
Enceneu el forn a 180º. En ser calent, enfornau-les i manteniu-les dins el forn perquè s'assequin fins que tornin blanquinoses.
Treis-les del forn, però no l'apagueu.
Passau-les ara pel passapurés, mesclau-les amb la mantega reblanida, la sal i els vermells d'ou. Remenau bé fins que la pasta sigui ben homogènia. Posau la pasta dins una màniga de pastisseria de boca arrissada.
Folrau una llauna de forn amb paper sulfuritzat. Amb la màniga, formau rosetes amb la pasta de la mida d'una taronja mandarina. Enfornau la llauna i coeu-les fins que es dauri la superfície.
Nota:
Són ideals per acompanyar plats de carn amb salsa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Nice Post!
heat transfer vinyl
custom screen printing
Publica un comentari a l'entrada