dimecres, 5 de gener del 2011
MASSAPÀ DE NOUS AMB COBERTURA DE XOCOLATA (menú de festes, i 3)
Ingredients:
-400 grs. de nous pelades
-100 grs. d'ametles crues pelades
-350 grs. de sucre en pols
-1 moniato petit torrat
-3 neules
-100 grs. de xocolata de cobertura
-50 grs. de mantega
-9 nous senceres per a la decoració
Preparació:
Picau les nous i les ametles. Mesclau-les amb el sucre en pols i el moniato torrat. Amb aquesta pasta formau tres bolles de la mateixa mida i a partir de cada bolla, formau un massapà. Agafau les tres neules i col·locau damunt cada una un massapà. La neula serà la base. Retallau la neula sobrera amb unes tisores, amb molt de compte perquè es romp amb facilitat.
Foneu la xocolata al bany Maria o dins el microones. Afegiu-hi la mantega trossejada i remenau fins que s'hagi integrat del tot. Deixau refredar la mescla una estona, fins que s'hagi espessit un poc i es pugui utilitzar sense que regalimi gaire. Untau la superfície i les voreres dels massapans amb la xocolata. Col·locau damunt cada un tres nous senceres.
-400 grs. de nous pelades
-100 grs. d'ametles crues pelades
-350 grs. de sucre en pols
-1 moniato petit torrat
-3 neules
-100 grs. de xocolata de cobertura
-50 grs. de mantega
-9 nous senceres per a la decoració
Preparació:
Picau les nous i les ametles. Mesclau-les amb el sucre en pols i el moniato torrat. Amb aquesta pasta formau tres bolles de la mateixa mida i a partir de cada bolla, formau un massapà. Agafau les tres neules i col·locau damunt cada una un massapà. La neula serà la base. Retallau la neula sobrera amb unes tisores, amb molt de compte perquè es romp amb facilitat.
Foneu la xocolata al bany Maria o dins el microones. Afegiu-hi la mantega trossejada i remenau fins que s'hagi integrat del tot. Deixau refredar la mescla una estona, fins que s'hagi espessit un poc i es pugui utilitzar sense que regalimi gaire. Untau la superfície i les voreres dels massapans amb la xocolata. Col·locau damunt cada un tres nous senceres.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada