dimecres, 16 de març del 2011
RS - COCA D'ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA
Ingredients:
De la pasta:
-1/2 tassó de llet tèbia
-20 g de llevat de forner
-1/2 culleradeta de sal
-5 cullerades d'oli d'oliva
-farina fluixa, la que prengui (entre 250 i 300 g, aproximadament)
Del farciment:
-1/2 paquet d'espinacs frescs
-9 rodanxes de formatge de cabra de ½ dit de gruix
-2 tomàtigues mitjanes madures
-1 paquet de formatge mozzarella
-50 g de nous
-sal
-oli d'oliva
-orenga
Preparació:
Foneu el llevat dins la llet tèbia, amb els dits. Incorporau l'oli d'oliva. Remenau amb les mans. Afegiu-hi la farina, poc a poc (mai tota d'un cop!), fins aconseguir una pasta fluixa però que no s'aferri a les mans. Pastau-la una estona. Tapau-la amb un pedaç o amb un plàstic i deixau-la tovar.
Mentrestant, netejau els espinacs, eliminau-ne els troncs i tallau-los a la juliana. Posau-los a degotar perquè amollin l'aigua. Picau les nous (no gaire fines, s'han de trobar els trossets). Netejau les tomàtigues i tallau-les en rodanxes primes.
Passau els espinacs a un bol i trempau-los amb sal (poca) i oli d'oliva.
Quan la pasta ha duplicat el volum inicial, agafau una llauna i untau-la d'oli. Estirau la pasta i cobriu el fons de la llauna amb una capa primeta. Col·locau-hi ara les rodanxes de tomàtiga. Damunt, repartiu-hi el formatge mozzarella. Damunt, els espinacs i les nous. Distribuïu les rodanxes de formatge de cabra per damunt i empolvorau la coca amb orenga.
Enceneu el forn a 200º. En ser calent, enfornau la coca. Serà cuita en 15-20 minuts, aproximadament.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada