dimecres, 21 de setembre del 2011

RS - COCA DE PEBRES AMB LLAMPUGA



Ingredients:
De la pasta:
100 g d'aigua tèbia
20 g de llevat premsat
50 g d'oli d'oliva
30 g de saïm pomat i un poc més per untar la llauna
300 g de farina fluixa (normal)
Del farciment:
½ quilo de llampuga
800 g de pebres vermells torrats
sal
pebre bo
oli d'oliva verge
2 alls

Preparació:
Posau l'aigua tèbia dins un bol i dissoleu-hi el llevat amb les mans. Afegiu-hi el saïm i l'oli i posteriorment, la farina, per tandes. Pastau una estona la mescla, tapau el bol amb un plàstic i deixau tovar la pasta.

Trempau els pebres amb sal, oli verge i els alls picats molt finets. Remenau bé el conjunt perquè es mesclin bé els sabors. Tastau els pebres i rectificau de sal si fos necessari.

Netejau la llampuga, desespinau-la i feis-ne trossets de la mida que us agradi. Trempau-los amb sal, pebre bo i oli d'oliva.

Quan s'hagi estufat molt la massa, treis-la del bol i tornau-la a pastar una mica. Untau una llauna de forn amb un poc de saïm i esteneu-hi la pasta, ha de quedar una capa fina però no massa. Distribuïu els trossos de llampuga per damunt la pasta.

Enceneu el forn a 200º. En ser calent, enfornau la coca i coeu-la fins que sigui daurada i la part de baix cruixent (comprovau-ho aixecant un poc una vorera amb una forqueta o ganivet).

Treis-la del forn i ruixau-la amb oli d'oliva.