dimecres, 7 de setembre del 2011

RS - ARRÒS AMB CALAMAR

Ingredients per a 4 persones:
1 quilo de calamar
1 manat de grells
2 alls
750 g de tomàtiga ratllada
unes branquetes de julivert
1 raig de brandi
sal
pebre bo
oli d'oliva
4 tassetes d'arròs

Preparació:
Netejau el calamar, tallau-lo a rodanxes no gaire primes i posau-lo a degotar dins
un colador.
Netejau els grells i tallau-los a rodanxes primes. Esclafau els alls amb la pell.
Posau oli dins una greixonera i sofregiu-hi el grell. En tenir un poc de color
incorporau-hi el calamar i sofregiu el conjunt fins que s'absorbeixi el suc que
amolla. Abocau-hi ara la tomàtiga ratllada i el raig de brandi i feis-ho coure a foc
mitjà fins que la salsa estigui confitada. Comprovau el punt de sal i rectificau si fos
precís.
Bulliu l'arròs i colau-lo.
Serviu un llit d'arròs bullit amb el calamar per damunt. Decorau els plats amb una
branqueta de julivert.

1 comentari:

Cristina ha dit...

M´agraden molt els calamars i amb l´arròs és deliciós...però encara ho deu estar més amb aquesta punta de brandi.