divendres, 20 de febrer del 2009
RF - Consells sobre el gerret
Arran de la Fira de l’Oli i del Gerret, que tendrà lloc a Sóller la setmana que ve, la secció del cuiner Juan A. Fernández ja parlava d’aquest peix fa unes setamanes. Segons diu “un dels principals handicaps del gerret és la seva petita mida (10-12 cm) i les seves espines gruixudes, que fan que sigui mal de consumir si el volem presentar torrat, escabetxat o en una altra elaboració amb presentació sencera. Per això el millor consell que us puc donar, per a aquells que ‘no volen menjar peix perquè té espines’ és que us animeu a desespinar els exemplars més petits abans de cuinar, operació que amb un poc de pràctica es pot realitzar en pocs segons i que garanteix ja d’entrada una satisfacció alta del resultat final. El gerret també és excel·lent per a fer un bon brou, elaboració que no precisa desespinar-lo prèviament”. (SÓLLER, núm 6334, 20 de setembre). BMM.- (Diari de Balears, 21 de novembre 08)
Etiquetes de comentaris:
Gastronomia,
Mallorca,
Premsa,
Premsa Forana,
Sóller
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada