dimecres, 9 de setembre del 2009
RA - LLOMILLO DE PORC AMB GINGEBRE
Ingredients:
-2 llomillos de porc negre
-2 taronges de Sóller
-1 tassó i mig de conyac
-Gingebre fresc
-Mantega
-Sal
-Pebre bò
-Mel
-Oli de Mallorca
Preparació:
Es sofregeixen en mantega els llomillos, fins que estan daurats. Es flambegen amb conyac.
En apagar-se les flames, s'hi afegeix un tassó de suc de taronja, sal i es deixa coure a foc mig.
Quan la carn ja és cuita, s'incorpora una culleradeta de gingebre fresc capolada i una altra de mel.
Recepta aportada per Raphel Pherrer, de sa Cabaneta, que avui mateix parlarà de cuina a "Paladar feliç", Amb 'P' de Pòrtula, Ràdio Marratxí (92.9 FM)
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-40, 9 IX 09)
(c) Rafel Ferrer
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-carn,
Receptari,
RI-conyac,
RI-gingebre,
RI-llomillo,
RI-mel,
RI-taronja
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada