-300 grs. de maduixes
-80 grs. de mantega en pomada i un poc més per untar el motlle
-40 grs. de sucre
-50 grs. d'ametlles triturades
-40 grs. de farina fluixa
Preparació:
Netejau les maduixes i posau-les a degotar dins un colador. Mentrestant, preparau el crumble: mesclau amb els dits la resta d'ingredients fins que us quedi una pasta de textura arenosa.
Untau el fons i les parets d'un motlle de pyrex amb mantega. Laminau les maduixes i col·locau-les dins el motlle. Agafau trossos de pasta amb els dits i distribuïu-los per damunt les maduixes de mica en mica de manera que quedin tapades del tot.
Escalfau el forn a 200º i en ser calent, enfornau el motlle. Coeu el crumble fins que es dauri la superfície.
Treis-lo del forn i deixau-lo refredar una estona abans de servir-lo.
Nota:
Serviu-lo acompanyat d'un poc de nata muntada o d'una bolla de gelat de vainilla. És molt bo encara tebi, però també es pot menjar fred.
(Recepta de la Setmana, RS-102, 27 IV 2010)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada