dijous, 30 d’abril del 2009
RS - PANELLETS TRADICIONALS I PANELLETS DE COCO
Aquí teniu la recepta dels panellets tradicionals i de la varietat de coco. La base és la mateixa, com veureu.
Pasta base.
Ingredients:
.500 grs d'ametlla crua mòlta
.100 grs. de patata (o moniato)bullida amb pell
.400 grs de sucre en pols
.1 vermell d'ou
.La pell d'una llimona ratllada.
.Per als tradicionals, a més: pinyons i 1 vermell.
.Per als de coco, a més: 120 grs de coco i sucre.
Preparació:
Mesclau amb les mans tots els ingredients de la pasta base. Formau una bolla i guardau-la a la gelera durant 24 hores.
L'endemà, separau la pasta en dues parts. Preneu una part i formau bolletes per als panellets tradicionals.
Arrebossau-los amb pinyons, prement amb els dits perquè hi quedin adherits. Remenau el vermell d'ou i pintau-los amb un pinzell de cuina. Enfornau-los a 180º durant uns 10-15 minuts, fins que es daurin una mica. Treis-los del forn.
Per als de coco, preneu l'altra part de la pasta, mesclau-la amb el coco fins que hi quedi ben incorporat. Formau cons i arrebossau-los amb sucre normal. Enfornau-los a la mateixa temperatura per un període similar, fins que la punteta prengui color. Treis-los del forn i deixau-los refredar.
Es poden conservar durant una bona partida de dies.
(Recepta de la Setmana, RS-2, VI 08)
Recepta pròpia (c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-dolç,
Receptari,
RI-ametlla,
RI-coco,
RI-moniato,
RI-patata,
RI-pinyons
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada