diumenge, 9 d’agost del 2009
RA - ENSALADA DE LLENTIES
Ingredients (per a 3 o 4 persones):
-3 o 4 grapades de llenties (millor "pardinya", petita)
-Pebre verd
-Pebre vermell
-Tàperes
-Alls
-Julivert
-Un ou dur, o dos
-Olives farcides
-Ceba
-Tomàtiga (pelada i sense llavors)
-Oli, vinagre sal, pebre bord
-Llorer
Preparació:
Cuinarem amb antelació 3 o 4 grapades de llenties, ben rentades. Les courem amb aigua freda, sal, llorer i un all sencer, prèviament reposades en aigua un parell d'hores. En 20-25 minuts són cuites.
En un recipient ample o fondo mesclarem les llenties amb tots els altres elements vegetals i l'ou bullit, tot tallat ben menut.
Ho tremparem amb l'oli, la sal, el vinagre i el pebre bord.
Recepta aportada per Maria Teresa Rovira, del barri La Guineueta, de Barcelona. Recopilada per Vicenç Sastre.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-36, 9 VIII 09)
(c) Maria Teresa Rovira
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-llegum,
R-verdura,
Receptari,
RI-julivert,
RI-llenties,
RI-olives,
RI-ous,
RI-pebres,
RI-tàperes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada