divendres, 7 d’agost del 2009
RP - CARXOFA FARCIDA (règim)
Ingredients:
-Carxofes
-Gambes
-Ceba
-Ou bullit
-All
-Farina
-Juevert
-Oli, sal de règim
Preparació:
Feis netes les carxofes i bulliu-les un poc amb aigua i sal.
Ho colau i quan les carxofes estiguin fredes buidau-les i capolau la polpa que heu tret.
A part amb un poc d’oli feis un sofregit de ceba, all, juevert i les gambes trossejades.
Mesclau la popa al sofregit amb un poc de farina i aigua, que quedi espès i afegiu-hi ou bullit fet trossets petits.
A continuació ja podeu farcir les carxofes amb la pasta que heu feta.
Posau-les dins un plat que pugui anar al forn i les daurau un poc.
S’acompanya d’unes fulles de lletuga o de galetes d’oli.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 295, IV 2006. RP-24)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-mixtures,
R-verdura,
Receptari,
RI-carxofa,
RI-gamba,
RI-julivert,
RI-ous
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada