dimecres, 5 d’agost del 2009
RN - ENSALADA TÈBIA DE RAJADA
Ingredients (per a 4 persones):
-1 Kg de rajada
-Un tros de la part blanca d'un porro
-1 lletuga morada
-Aigua, sal, pebre bo
-Cogombres petits per decorar
Per a la salsa vinagreta:
-2 cullerades d'oli d'oliva
-1 cullerada de vinagre de sidra
-1 culleradeta de mostassa
-Julivert picat
-1 tomàtiga
-1 cogombre petit
Preparació:
Netejau la rajada, trossejau-la i la posau dins una olla amb aigua i un poc de sal juntament amb el blanc del porro durant uns 8 minuts, aproximadament. Escorreu-la i reservau. Millor si ho podeu mantenir un poc calent.
Feis la salsa vinagreta amb la tomàtiga molt capolada, el cogombret també capolat, oli, vinagre, julivert, sal i mostassa.
Dins una palangana per servir posau-hi algunes fulles de lletuga tallades petit. Col·locau la rajada damunt les fulles de lletuga i trempau-ho amb la salsa.
Finalment, decorau-ho amb els cogombrets.
(Receptes anònimes adaptades, RN-35, 5 VIII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de peix
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-ensalades,
R-peix,
Receptari,
RI-cogombre,
RI-lletuga,
RI-mostassa,
RI-rajada,
RI-vinagre
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada