dimecres, 15 de desembre del 2010

RS - POSTRES TRES XOCOLATES


Ingredients:

(per a 10 persones)

-150 grs. de xocolata negra

-150 grs. de xocolata amb llet

-150 grs. de xocolata blanca

-750 grs. de nata líquida

-750 grs. de llet

-3 sobres de preparat per fer cuallada



PREPARACIÓ
Primer preparau la crema de xocolata negra: posau dins un tassó 50 grs. de llet i disssoleu-hi un dels sobres de preparat per fer cuallada. Reservau-lo. Abocau dins una cassola 200 grs. de llet i 250 grs. de nata. Posau-la al foc fins que comenci a bullir. Aleshores, retirau-la del foc i foneu-hi la xocolata negra trossejada. Quan sigui ben fosa, afegiu-hi la llet amb cuallada i tornau a posar la cassola al foc fins que torni a bullir. Remenau mentrestant el conjunt amb una batedora manual de barnilles durant 2/3 minuts. Repartiu aquesta crema en els 10 recipients individuals de vidre (o en un recipient gran, si us agrada més).
Ara, preparau la crema de xocolata amb llet repetint el mateix procés que heu seguit per fer la de xocolata negra. Quan la tengueu feta, i ajudant-vos d'una cullera, repartiu-la en els recipients, suaument, damunt la capa anterior.
Ara, preparau la crema de xocolata blanca repetint de bell nou el procés. Acabau d'omplir els recipients repartint aquesta crema damunt la de xocolata amb llet, amb suavitat i amb una cullera. Si la hi abocau de manera brusca, es fa malbé la capa inferior i el resultat queda deslluït.
Guardau els recipients dins la gelera fins que el contingut estigui ben cuallat (és millor fer-la d'un dia per l'altre)


Nota
És una adaptació de la "tarta tres chocolates" de Thermomix, alleugerida per fer-la menys dolça i també menys calòrica.