dimecres, 1 de febrer del 2012

RS - COCA DE IOGURT



Ingredients:

1 iogurt grec
1 mesura del tassó de iogurt d'oli de gira-sol
2 mesures ben plenes de sucre
3 mesures de farina ( i un poc més per enfarinar el motlle)
1 paquet de llevat artificial Canario o Royal
la pell d'una llimona ratllada
3 ous
mantega per untar el motlle
sucre en pols per empolvorar-la en ser cuita

Preparació:

Untau un motlle amb mantega i empolvorau-lo de farina.

Bateu els ous com per truita. Afegiu-hi la resta d'ingredients, exceptuant la farina i el llevat. Quan la mescla sigui homogènia, incorporau-hi la farina i el llevat a través d'un colador fi. Mesclau bé fins que s'integri; abocau la preparació dins el motlle.

En ser calent el forn, enfornau la coca i coeu-la a aquesta temperatura durant aproximadament 35-40 minuts, o fins que punxant-la amb un escuradents comproveu que en surt eixut.

Deixau-la refredar 15 minuts dins el motlle i desemmotllau-la. Deixau-la refredar completament; ensucrau-la i serviu-la.