dissabte, 4 de juliol del 2009
RA - ALBERCOCS ASSOLELLATS (conserva)
Ingredients:
-1 Kg. d'albercocs,
-700 o 800 grs. de sucre
Elaboració:
La nit abans els xapes en meitats. Si són molt grossos, jo els xap en quarts.
Poses el sucre pel damunt i els deixes reposar fins l'endemà.
Al dia següent posa'ls al foc i, just arrencar el bull, posa'ls dins un recipient de vidre, o duralex, tapats amb un paper de seda, i deixa'ls al sol i a la serena, durant 15 dies.
Passats aquests 15 dies, empota'ls, tapa'ls i dóna un bull als pots de 5 minuts.
(Receptes aportades per amics i amigues, RA-26, 4 VII 09)
(c) Antònia March
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de dolç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-conserves,
R-dolç,
R-fruita,
Receptari,
RI-albercoc
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada