divendres, 17 de juliol del 2009
RP - TARONGES AMB VI DOLÇ
Ingredients:
-Dues taronges grosses
-Vi dolç
-Sucre
-Pinyons
-Canyella (opcional)
Preparació:
Pelau les taronges i les tallau fetes trossos rodons.
Col·locau-les dins un bol gran i cobriu--les de vi dolç i pinyons i espolsades de sucre.
Deixau-les reposar fins a l’hora de servir i, si vos agrada, les podeu assaonar amb canyella.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 299, Hivern 2007. RP-19)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-dolç,
R-fruita,
Receptari,
RI-canyella,
RI-pinyons,
RI-taronja,
RI-vi dolç
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada