dijous, 9 de juliol del 2009
RN - PASTA 'PAGLIA E FIENO' AMB SALSA DE TÀPERES
Ingredients:
-Tallarines (tagliatelle) o espaguetis de color groc (paglia: palla) i de color verd (fieno: fenàs)
Per a la salsa:
-Tàperes
-Anxoves
-Piparres (tipus especial de pebres)
-Fulles d'alfabeguera
-Oli d'oliva
Preparació:
Bulliu la pasta dins aigua amb un poc de sal i en ésser cuita, colau-la.
Capolau finament amb un ganivet les tàperes, les anxoves, algunes fulles d'alfabeguera i les piparres. Mesclau-ho tot amb oli.
A l'hora d'emplatar mesclau els dos tipus de pasta, afegiu-hi la salsa per damunt i decorau-ho amb unes tàperes i alguns trossos de piparra.
(Receptes anònimes adaptades, RN-25, 9 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-pasta,
R-salses,
Receptari,
RI-alfabeguera,
RI-anxova,
RI-espaguetis,
RI-pebres,
RI-tallarines,
RI-tàperes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada