dimecres, 29 de juliol del 2009
RP - COCA D’ALBERCOC
Ingredients:
-Un quart de quilo de farina
-Un quart de quilo de sucre
-Tres ous
-Albercocs xapats per la meitat i separats dels pinyols
-Mig tassó de llet
-Mig tassó d’oli
-Canyella en pols
-Llevat
-Sucre en pols
Preparació:
Bateu els ous, blanc i vermell, dins una plata.
A continuació afegiu-hi el sucre, la llet i l’oli, tot ben remenat.
Anau mesclant la farina, a poc a poc, juntament amb el llevat.
Per una altra banda, agafau els albercocs xapats, els anau ensucrant per damunt i posau-hi sobre un poc de canyella en pols.
Seguidament untau un motlo amb oli o saïm, li esteneu la pasta i repartiu-hi les tallades d’albercoc, quantes més millor.
Ho enfornau, cuidant que no es cremi i, a l’hora de servir, espolsau-hi un poc de sucre.
Es pot acompanyar d’una bolla de gelat.
(Receptes pròpies de Pòrtula - revista de Marratxí, núm. 296, V-VI 2006. RP-21)
(c) Francisca Juaneda / Pòrtula
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de dolç
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-dolç,
R-pastes,
Receptari,
RI-albercoc,
RI-canyella,
RI-farina,
RI-llet,
RI-ous
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada