dilluns, 6 de juliol del 2009
RN - "PISTO" AMB 'ESPAGUETIS' DE CALAMARETS
Ingredients:
-Calamarets petits (= "chipirones")
-1 pebre verd
-1 pebre vermell
-1 carabassí
-1 albergínia
-2 alls
-1 escalònia
-Oli d'oliva
-Tinta de calamar (opcional)
-Sal, pebre bo
Elaboració:
Fregiu els alls i l'escalònia dins l'oli. Afegiu-hi els pebres tallats en daus.
Quan estiguin quasi a punt hi afegiu el carabassí i, al final, l'albergínia. Segons el vostre gust les verdures poden quedar un poc grenyals
Tallau els calamarets a tires, el més fines possible -imitant els espaguetis-, salpebrau-les i passau-les per la planxa.
Col·locau dins un plat el "pisto" (gairebé equivalent a la samfaina) i, devora, les tires de calamar, com si fossin espaguetis.
Podeu utilitzar la tinta per decorar o bé col·locau-la damunt la verdura, com si fos una salsa.
(Receptes anònimes adaptades, RN-24, 6 VII 09)
(c) Amb ‘P’ de Pòrtula - Bojos per la Cuina... amb Paladar Feliç
Vegeu receptari d'altres plats de verdura
Vegeu repertori d'altres plats agrupats segons ingredients
Vegeu la resta de la col·lecció de receptes
Etiquetes de comentaris:
R-mol·luscs,
R-verdura,
Receptari,
RI-albergínia,
RI-calamar,
RI-carabassó,
RI-escalònia,
RI-pebres
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada